Bingöl Son Dakika Deprem - Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ... - Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi.

Bingöl Son Dakika Deprem - Ünlü profesörden SON DAKİKA Marmara depremi uyarısı ... - Depremin merkez üssü karlıova ilçesi olarak açıklanırken, büyüklüğü 5,6 olarak ifade edildi.. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. Depremin derinliği 7.1 kilometre olarak açıklandı. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti.

Afad'dan son dakika deprem açıklaması. Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Ajanslar tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde deprem meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Son dakika! Bingöl'de korkutan deprem! Çevre iller ...
Son dakika! Bingöl'de korkutan deprem! Çevre iller ... from i2.milimaj.com
Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük. Depremler erzurum ve birçok çevre ilde hissedildi. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını açıkladı. Afad ise depremi 5.7 olarak duyurdu. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel.

Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.20'de bingöl merkezinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi, bingöl karlıova'da saat 17.24'te 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Bingöl'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kuzey anadolu fay hattı üzerinde bulunan bingöl'ün karlıova ilçesinde son dakika deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. Son dakika bingöl'de şiddetli deprem. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor.

Yerin 7.10 kilometre derinliğindeki deprem, kısa süreli paniğe neden olurken. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'nın merkez üssünü bingöl kent merkezi olarak saptadığı deprem, saat 12.37'de meydana geldi. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi.

Son dakika Kandilli duyurdu! Bingöl'den sonra şimdi de ...
Son dakika Kandilli duyurdu! Bingöl'den sonra şimdi de ... from www.kamupersoneli.net
Kandilli rasathanesi ve afad açıkladığı bilgiye göre bingöl'de 5.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli rasathanesi koeri son depremler listesinde yer aldı. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Bingöl depremi yakın bölgelerden de hissedildi. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.

Kandilli şiddetini açıkladı son depremler.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.20'de bingöl merkezinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde meydana gelen ve ilk belirlemelere göre. Afad bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4.2 olduğunu belirtti. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bir sarsıntı daha meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberleri ve depreme ilişkin detaylar… Merkez üssü karlıova ilçesi olan depremin şiddetini afad 4.2, kandilli rasathanesi ise 4.1 olarak açıkladı. Afad'dan aktarılan bilgiye göre, bingöl'ün karlıova ilçesinde 22:23'te 3.5, 22:32'de 4.1 büyüklüğünde depremler gerçekleşti.

Afad verilerine göre, deprem 4.1 olarak ölçümlendi. Kandilli'den yapılan son deprem açıklamasında dakikalar sonra bingöl'deki depremin büyüklüğü 5,8 olarak revize edildi. Bingöl'de merkez üssü kent merkezi olan richter ölçeğine göre 4.5. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, son durumla ilgili şu bilgileri verdi:

Son dakika haberi: Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem ...
Son dakika haberi: Bingöl'de 5.7 büyüklüğünde deprem ... from i4.hurimg.com
Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. * bingöl'ümüzde 5.7 şiddetinde deprem meydana geldi. Bingöl'de sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda hissedildi. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem çevredeki birçok ilden hissedildi. 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bir sarsıntı daha meydana geldi. İlk olarak depremin 5.9 büyüklüğünde olduğunu duyuran kandilli rasathanesi, büyüklüğü 5.8'e revize etti. Merkez üssü arıcılar olan 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntı ise sabah saat 08.0'de meydana geldi.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü bölgesel. Son dakika alınan bilgilere göre bingöl'ün karlıova ilçesinde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Depremin şiddeti 5.9 olarak açıklanırken, deprem çevre illerden de türk kızılayı deprem ile ilgili twitter hesabından son dakika açıklaması paylaştı. Depremler erzurum ve birçok çevre ilde hissedildi. Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl'in yedisu ilçesine bağlı elmalı köyünde vatandaşların tedirgin bekleyişi devam ediyor. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Geçtiğimiz günlerde 5.8 şiddeti ile sarsılan bingöl'de bugün bir deprem daha meydana geldi. Bingöl karlıova merkezli büyük bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 11.20'de bingöl merkezinde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5,7 olduğu bildirilirken 8 vatandaşın yaralandığı kaydedildi. Afad ve kandilli son depremler verilerine göre bingöl'de deprem meydana geldi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook